Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ernest Gallart i Àngel Grau són els nous president i cap de colla dels Castellers de Vilafranca

Dissabte es va celebrar l’assemblea dels Castellers de Vilafranca en la qual, com marquen els estatuts, s’havia d’escollir una nova junta directiva i equip tècnic per als propers quatre anys.

No hi va haver sorpreses i com estava previst l’única candidatura que es presentava va rebre un ampli suport. Una nova junta integrada per un total de 130 persones. Ernest Gallart és el nou president d’una junta que té l’objectiu inicial de fer front a les noves realitats de la colla.

A curt termini un dels objectius inicials que s’han proposat és fer un treball per grantir un bon estat de salut mental de la colla.

I respecte als castells, el nou cap de colla Àngel Grau es proposa continuar amb l’evolució positiva de l’antetior junta, continuant amb la recuperació de castells amb l’agulla i castells de 10.

Grau porta 40 anys fent castells amb els Verds. Va començar de canalla i va anar baixant pisos i per a ell és molt significatiu acabar de tancar el cercle fent de cap de colla.

Aquest 2024 és any de concurs i això vol dir que els Castellers de Vilafranca tenen dues dates assenyalades en el seu calendari, a l’agost amb Sant Fèlix i a l’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: