Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots tornen als assajos i participen en l’intercasteller de Berga

Els Xicots tornen als assajos i participen en l’intercasteller de Berga

Els Xicots de Vilafranca ja han reprès la seva activitat amb els primers assaig de cara a la temporada 2024. La primera actuació la faran el 9 de març, en el marc del dia de la dona.

Els de Cal Noi Noi han posat en marxa la temporada 2024, i després d’iniciar fa unes setmanes els assajos de canalla i assaig jove, el passat divendres 23 de febrer van començar també els assajos generals.

Aquests primers assajos del mes de febrer també són coneguts dins la colla com els de massoques, ja que permeten tornar de nou als assajos a tots aquells castellers i castelleres amb més ganes de posar-se de nou la faixa.

Els horaris dels assajos són els habituals: la canalla assaja els dimecres de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, i els divendres de 2/4 de 8 a 3/4 de 9 del vespre, coincidint amb assaig jove que té lloc de 1/4 de 9 a 2/4 de 10 de la nit. L’assaig de massoques començarà a 2/4 de 10 de la nit.

Per altra banda, aquest cap de setmana la colla ha participat en el torneig intercasteller de futbol, que se celebrava a Berga, quedant en 33ª posició, després de guanyar 4 partits, perdre’n un i empatar un altre.

Pel que fa al primer compromís casteller de la colla, serà el pròxim dissabte 9 de març, amb motiu de la celebració del dia de la dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: