Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Carnaval arriba amb pluja, vent i mala mar: plourà per les rues?

Les fortes ventades substituiran les precipitacions i faran la guitza a molts punts del Penedès.

Aquest divendres ens hem llevat amb l’esperat canvi de temps que feia dies que anunciàvem. Ja de matinada, les precipitacions han entrat per les Terres de l’Ebre per estendre’s ràpidament pel Camp de Tarragona i extrem sud de Lleida. Pels volts de les 7 del matí, les pluges han arribat al Penedès per afectar a tot el país. Això sí, de forma dèbil.

Poca pluja i presència del vent
De cara a les immediates hores, les precipitacions s’aniran desplaçant cap al nord-est, tot i que encara plourà a bona part del país. Serà a la tarda quan tindrem una petita treva, tot i que la inestabilitat encara dominarà. Si bé, a les comarques del sud i Ponent podríem mantenir alguns plugims residuals i de manera intermitent. De cara al vespre, el front s’anirà enretirant i quedarà restringit a les comarques gironines. Per tant, el temps respectarà a la majoria de les rues de Carnaval escolars del Penedès.

Previsió meteorològica per divendres a la tarda

El vent farà la guitza al Penedès
Demà, dissabte, el sol ja s’imposarà, amb el domini parcial del sol, però amb la presència destacada del vent. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís moderat per fortes ventades, especialment, al Gran Penedès. Si bé, de bon matí el cel romandrà mig enterbolit per restes de nuvolositat, però les ratxes de vent escombraran les nuvolades residuals.

Previsió meteorològica per dissabte


Avisos del Servei Meteorològicde Catalunya per fortes ventades

Pel que fa a diumenge, la situació serà molt similar a la del dia anterior. El sol lluirà, però amb la baixada de les temperatures, que tendiran a normalitzar-se. A més, el vent continuarà bufant, tot i que ja amb menor intensitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: