Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de la gesta a Reus, el Vilafranca buscarà el tercer triomf seguit davant el Tona

El Vilafranca ha començat la segona volta amb ple de victòries, i l’objectiu és allargar la bona ratxa davant un dels rivals més forts de la categoria: un Tona que és tercer classificat.

Feia temps que el Vilafranca no gaudia d’unes setmanes tan plàcides. L’equip encadena dos triomfs consecutius contra Rapitenca i Reus. El de fa dues setmanes al Municipals va ser molt celebrat, però el de diumenge passat va ser una mica més especial.

Un partit que el Vilafranca afrontava amb moltes baixes, amb un menys des del minut 30, i davant un dels candidats a l’ascens. L’equip es va refer de totes les dificultats i va treure els tres punts, en el que ja es considera tota una gesta del degà.

Aquest diumenge el FC Vilafranca tornarà al Municipal per veure’s les cares amb un Tona que ocupa la tercera posició de la taula. Lluny de l’ascens directe, ara a 12 punts pels d’Osona, sembla que l’objectiu serà mantenir una de les places de playoff. Sobren cartes de presentació per un rival que a la primera volta va golejar el Vilafranca per un clar 3-0.

Un Tona que la setmana passada no passava de l’empat a 1 a casa contra l’Escala. Guillem Escarrabrill avançava el Tona al 60, però Eric Pimentel situava l’empat visitant, al minut 73. Mal resultat pel Tona i a la postre positiu pel Vilafranca, que va retallar 2 punts a l’Escala, rival directe en la lluita per la permanència.

L’equip de Santi Triguero ha aconseguit confirmar amb victòries les bones sensacions que venia deixant en els primers partits de l’any. S’ha patit, s’ha treballat i al final ha arribat la recompensa.

Però la feina no està feta, ara toca seguir. Queda tota una segona volta en què caldrà millorar les prestacions de la primera, per seguir amb vida. Els darrers resultats criden a l’optimisme: en el que portem d’any, el Vilafranca ha jugat 5 partits, guanyant dos, empatant dos i només perdent al camp de l’Olot. És la millor ratxa de resultats de tota la temporada.

Diumenge, a les 12h, al Municipal, sortirem de dubtes. Podrà el Vilafranca sumar la tercera victòria consecutiva?

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: