Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, assemblea dels Eagles per evitar la desaparició

L’equip de futbol americà de Vilafranca celebra assemblea de socis aquest dissabte (18h) a La Gueralda, amb l’objectiu d’evitar la desaparició.

Situació crítica la que viuen els Vilafranca Eagles. El club de futbol americà vilafranquí, que enguany compleixen 35 anys des de la seva fundació fan un crit desesperat per evitar la seva desaparició.

Després de molts anys en què l’entitat ha anat perdent múscul, aquesta temporada ni tan sols han pogut formar equip sènior: el primer equip només té 5 jugadors. No hi ha base, i no tenen cap equip que disputi cap competició. De fet, els cinc jugadors del club han hagut d’integrar-se a la disciplina dels Imperials de Reus.

Per aquest motiu, amb l’objectiu d’evitar la desaparició, el club convoca assemblea general, aquest dissabte, 17 de febrer, a les 6 de la tarda, al Casal Popular La Gueralda. L’entitat fa una crida a ex-jugadors, aficionats i públic en general, per tal de trobar una via que pugui asssegurar la supervivència i que els Eagles puguin tornar a aixecar el vol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: