Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní d’Anoia va acollir un exitós Partit de les Estrelles

L’any 2023 en clau esportiva a Sant Sadurní d’Anoia va finalitzar amb la celebració del Partit de les Estrelles.

La iniciativa pretenia ser el relleu del tradicional esdeveniment ‘Nadal sobre Rodes’, que, segons els organitzadors, havia quedat en un format obsolet.

Durant tot el dissabte 30 de desembre, el pavelló de l’Ateneu de la capital del Cava va viure un gran ambient sobre rodes. Al matí, amb un torneig base 3×3. Al vespre, amb el partit de les Estrelles, que va enfrontar la selecció catalana d’hoquei patins amb un combinat All Stars de la Parlem OK Lliga. Tots els jugadors van ser escollits per votació popular.

Des de la Federació Catalana de Patinatge, la jornada es valorava de manera molt positiva per part del seu president, Benjamí Pons.

Pel que fa al partit en si, la victòria va ser per a la selecció catalana amb un marcador de 9 a 6. El resultat, no obstant això, va ser el menys important, tal com valorava l’entrenador de la selecció catalana, Jordi Camps.

El segon seleccionador català, Josep Maria Barberà, també destacava el bon nivell de joc tot i no ser un partit de competició oficial.

Tot i la derrota de l’equip All Stars, un dels jugadors destacats del partit va ser Sergi Folguera, del CE Lleida Llista Blava. El jugador català valorava que tothom hagués gaudit el partit.

En definitiva, una manera immillorable d’acabar un any 2023 que ha estat exitós per a l’hoquei català. Aquest 2024, nous reptes, amb la mirada posada en la celebració de la competició Golden Cup al mes d’agost, prèvia als mundials del mes de setembre a Roma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: