Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plourà pels Tres Tombs? Consulta el temps del cap de setmana

Després d’un divendres passat per aigua a bona part del país amb acumulacions poc abundants, però molt beneficioses, ens espera un cap de setmana completament estable i fred.

La massa més inestable s’enretirarà lentament a partir del vespre per les comarques gironines i donarà pas a un temps més estable.

L’anticicló ja truca a la porta
Dissabte començarà amb un cel mig ennuvolat per bandes de núvols mitgencs. Ara bé, l’ambient serà de ple hivern, amb valors que s’aproparan als 0 graus a molts punts del Penedès. A mesura que avanci el dia, la tendència serà que el sol vagi guanyant protagonisme, amb unes màximes que es mantindran en mitjana.

De cara a diumenge, començarem la jornada amb més fred que l’anterior. El cel romandrà pràcticament seré, amb alguns núvols alts i prims, però amb l’aparició d’algunes boirines a la plana i a l’interior del Penedès. Tot i que l’ambient serà fred, no s’esperen glaçades, si més no, seran molt localitzades.

I a partir de dilluns…
Les temperatures es disparen a partir de la setmana que ve. El temps hivernal té els dies comptats, ja que l’ambient primaveral s’imposarà amb màximes que podrien superar els 25 graus a les hores centrals del dia. Ara bé, aquesta pujada del mercuri es notarà a partir de dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: