Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde visitarà la Barceloneta-Sant Magí la setmana vinent

FranCisco Romero segueix amb les visites per tots els barris de Vilafranca i la setmana vinent portarà el seu projecte d’alcaldia de proximitat a la Barceloneta-Sant Magí.

Després de les visites realitzades a la Girada, el Molí d’en Rovira, el Poble Nou, l’Espirall i aquesta setmana a les Clotes, l’alcalde serà al barri de la Barceloneta-Sant Magí les tardes des de dilluns 29 de gener fins a dijous 1 de febrer, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de les millores a cada barri, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Les visites de l’alcalde als barris consten de trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments del barri i equipaments i una trobada temàtica oberta a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimecres 31 de gener que tindrà lloc a les 19h a l’Associació Veïnal de la Barceloneta-Sant Magí.

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al número 600 464 238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a .

El proper barri que visitarà l’alcalde serà el Centre, del 12 al 15 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: