Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputada Gemma Tarafa ha visitat Vilafranca per tractar temes de salut pública

La delegada en Salut provincial, portaveu adjunta dels Comuns, ha presentat el Catàleg de Serveis de la Diputació al Consell i ha tingut una reunió amb entitats de la vila

Aquest dimecres, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir una reunió de 25 municipis de la província de Barcelona presidida per la Diputada delegada en Salut Pública de la Diputació, Gemma Tarafa.

L’acte va servir perquè la també portaveu adjunta dels Comuns promocionés l’ús del Catàleg de Serveis de la Diputació, que segons Tarafa, és molt important que els municipis coneguin per tal de conèixer els diferents serveis que ofereix l’entitat política.

Hores abans de la reunió al Consell Comarcal, Tarafa va aprofitar per mantenir una reunió amb diverses entitats vilafranquines a la seu de Vilafranca en Comú, on es van tractar temes com la salut sexual, la salut mental, l’agreujament de la sequera, que tant ha afectat al Penedès, i la contaminació de l’aire i les platges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: