Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Impulsem i Junts reclamen més inversió en serveis, recursos bàsics i mobilitat a la Vegueria

Els presidents dels Consells Comarcals de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf han presentat algunes de les línies bàsiques que consideren s’haurien de contemplar en els pressupostos de la Generalitat.

Aquesta setmana representants de Impulsem el Penedès i de Junts a la Vegueria han explicat en roda de premsa que han fet arribar al grup parlamentari de Junts per Catalunya un document amb un seguit de demandes i línies bàsiques que consideren s’haurien d’abordar en el marc de la negociació dels pressupostos de la Generalitat per el 2024, des de la perspectiva dels municipis penedesencs.

En aquest sentit, Xavier Lluch com a president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, apuntava que fa més de 10 anys que hi ha tot un seguit de demandes relacionades amb transport públic interurbà, gestió de l’aigua o serveis d’atenció a les persones com ara els consultoris mèdics que no s’estan desenvolupant i que penalitzen els municipis petits

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: