Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Servei Comarcal d’Habitatge organitza una trobada amb les entitats socials i els sindicats

El Servei Comarcal d’Habitatge organitza una trobada amb les entitats socials i els sindicats

La trobada forma part d’un conjunt de reunions que el Servei d’Habitatge del Consell Comarcal està fent per donar a conèixer els recursos del servei i promoure la prevenció en matèria d’habitatge.

Es va convocar amb l’objectiu de compartir i debatre les necessitats i demandes en l’àmbit de l’habitatge i exposar els recursos del Servei d’Habitatge i les iniciatives i propostes de les entitats.

Els representats de 9 entitats i sindicats van poder conèixer de primera mà el funcionament del Servei Comarcal d’Habitatge. Els tècnics del Consell van transmetre la necessitat d’incorporar la visió de l’habitatge en els diferents àmbits d’actuació de les entitats, per potenciar la prevenció.

Les entitats i els sindicats van aportar les seves preocupacions, recursos i actuacions. Els seus professionals van valorar positivament la trobada i es va acordar iniciar i mantenir el contacte, així com organitzar altres trobades.

Durant la sessió es va exposar la necessitat d’afavorir la coordinació i treball integral amb les persones per tal de garantir una major eficiència i eficàcia davant les problemàtiques i demandes que es presenten com són les consultes i els deutes, les dificultats d’accés a l’habitatge, la pujada dels lloguers o els desnonaments.

Les entitats que van assistir van ser: Càritas, Creu Roja, Actua, Fundació Pro-Penedès, Sòcio-Sanitari Ricard Fortuny, Mas Albornà, Fundació l’Espiga, UGT, i Empresa d’Inserció Garbet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: