Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí s’agrada a La Corunya

L’actual líder de l’OKLliga Plata Nord no va donar opció al Dominicos en el partit més seriós de l’equip aquest curs.

Cop sobre la taula del Patí Vilafranca, que aquest dissabte s’exhibia sobre el parquet del Pavelló de Monte Alto, a La Corunya, amb un triomf per 0-5 davant el Dominicos. L’equip, que havia tancat una primera volta sense derrotes buscava un nou triomf per mantenir-se líder.

Una victòria que permet a l’equip creure-s’ho de veritat. Després d’un inici molt intens per part dels locals, el Vilafranca també acceptava el repte en un primer acte sense massa interrupcions i que va passar volant. Quan tot semblava abocat al 0-0, Roger Martí pescava una bola dins l’àrea per enviar el partit al descans amb victòria momentània.

Al segon temps, el Vilafranca va aconseguir imposar la seva llei, fent-se amo i senyor del partit. 25 minuts de domini aclaparador que van començar amb el 0-2 d’Arnau Ribas. A quinze pel final Joan Vàzquez, amb dos gols més establia el 0-4. Partit sentenciat, que es tancava amb un golàs de Marc Palau a quatre pel final.

Actuació brillant en tots els aspectes del conjunt de Toni Aranda. Menció especial per a Xus Fernández, imbatible, aturant tres directes.

El Patí és líder amb 30 punts, tres per sobre del Vic, segon. La resta comencen a quedar-se enrere en una jornada amb derrotes de Vendrell i Cerdanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: