Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca vol aferrar-se a la permanència contra el Prat

Diumenge (12:00h), els de Santi Triguero reben el Prat en el primer de dos partits seguits a casa.

El FC Vilafranca tanca la primera volta de la lliga aquest diumenge a les 12h, contra el Prat. Tot i no ser un dels rivals en la lluita pel descens, el partit es clau. L’equip ve de donar una gran imatge a Olot, però sumant una nova derrota que els deixava en descens.

Les diferències a la taula són ara mateix mínimes. El Vilafranca, 16è, amb 15 punts, es troba només dos per sobre de l’últim classificat. Els de Triguero buscaran aquesta jornada sortir de les tres últimes posicions. Té fins a quatre equips a tocar: l’Escala amb 16, Mollerussa i Girona B amb 17 i San Cristóbal amb 18.

Per la seva banda, el rival d’aquest cap de setmana, el Prat, mira més amunt. 8è amb 24 punts, es troba a només dos del playoff. La lluita per fer-se amb una de les posicions de promoció és cada vegada més cruenta; del quart al novè només van 3 punts de diferència.

Tot i començar dubitatius, els del Baix Llobregat sembla que han aconseguit arrencar. En els últims 10 partits sumen 4 victòries, 5, empats i només una derrota. Són tres mesos sense perdre.

Això sí, la setmana passada a casa, empataven a 1 contra l’Escala, quart per la cua. Partit que es va decidir des dels 11 metres. Un gol de Miguel Fernandez al 43 i un altre de Xumetra a l’afegit, establien l’igualada al final dels 90 minuts.

Com en moltes ocasions aquesta temporada, el partit suposarà el retrobament amb dos ex: Miki Puerto i Izan Maldonado, que fins la temporada passada defensaven els colors del Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: