Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal aprova una moció per millorar la connectivitat dels consultoris locals

El dijous de la setmana passada es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

En el Ple es ratificar l’aprovació de la primera addenda en matèria de Serveis Socials i altres programes relatius al Benestar Social, amb una aportació de més de 2M€, i un increment de 100.000€ respecte l’addenda anterior.

També es van votar dues mocions. La primera, d’ERC, demanava que es continuï desenvolupant el programa ‘Temps x Cures’, de manera coordinada amb els ajuntaments, als municipis de menys de 20.000 habitants i que se’n faci difusió per tal que arribi a totes les famílies. És un programa de la Generalitat de suport i reforç dels serveis de cura existents i d’ampliació dels serveis de cura infantils de proximitat. L’objectiu del programa és alliberar temps personal per a les famílies i especialment per a les dones.

La segona moció del Govern i insta a la Generalitat a dotar, amb urgència, de connexió a Internet d’alta qualitat, mitjançant fibra òptica, tots els consultoris locals del Penedès que no disposen d’aquesta connexió. L’objectiu és que les persones que treballen als consultoris mèdics puguin prestar la seva activitat assistencial amb eficiència i amb una major seguretat per als pacients. Les dues mocions es van aprovar per unanimitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: