Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àngel Grau i Ernest Gallart es presentaran com a cap de colla i president dels verds

Els Castellers de Vilafranca han convocat eleccions per escollir nova Junta Directiva el proper 10 de febrer a les cinc de la tarda a Cal Figarot, en una Assemblea General extraordinària.

Fins al dia 26 de gener a les 5 de la tarda, està obert el període de presentació de candidatures.

En principi, l’única candidatura que opta a encapçalar els Castellers de Vilafranca comptarà amb Àngel Grau al capdavant de la tècnica i Ernest Gallart presidint la junta de la colla. Àngel Grau va entrar als verds el 1985, de petit, va ser canalla i ara és un fixe als folres i manilles. També ha format part d’algunes tècniques i ha estat cap de canalla. Fill, germà i pare de castellers, va ser Soca-rel l’any 2022. Ernest Gallart va entrar als verds l’any 2013 i ha estat vicepresident de l’àrea institucional durant la candidatura 2016-2019 de la mà de Toni Bach i Joan Badell. Actualment el podreu veure als troncs de la colla, al pis de terços o quarts.

Pel que fa al tancament del mandat encapçalat per Sisco Benet i Carles Mata, l’Assemblea General ordinària dissabte anterior, 3 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: