Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugura el campionat escolar i popular de bàdminton, amb una trentena de jugadors

La jornada estava coorganitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès i el Club Bàdminton Vilafranca, que viu la seva tercera temporada en actiu.

Per primera vegada, Vilafranca ha acollit una jornada d’esport popular i escolar de bàdminton. El Pavelló Firal, lloc habitual d’entrenament del Club Bàdminton Vilafranca, ha estat l’escenari d’una jornada coorganitzada pel club amfitrió i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

35 jugadors prenien part en aquesta jornada de bàdminton, que es celebra de forma conjunta amb els Consells Esportius del Baix Penedès, Baix Camp, Baix Ebre i Ribera d’Ebre. Tots ells celebraran una similar, amb l’objectiu d’arribar a les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. 9 pistes del pavelló van viure la matinal vilafranquina d’aquest esport.

El club vilafranquí treballa des de fa gairebé tres anys per la promoció del bàdminton al territori, amb l’objectiu d’involucrar cada vegada més jugadors.

Clàudia Jané i Laura Schmid, de categoria sots-13, van ser les primeres jugadores federades del club. Ara pretenen que més jugadors facin el salt a categories federades, i també que tothom qui tingui un mínim de curiositat provi aquesta disciplina. Reiteren que l’edat o la inexperiència no són un problema.

De cara al mes de febrer Vilafranca acollirà per primera vegada un torneig federat de bàdminton. És un dels projectes destacats del club per la present temporada, la tercera des del seu naixement, al setembre del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: