Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú i Sumar organitzen una assemblea per debatre la mobilització local

Els reptes del nou govern de coalició i la importància de la política local per transformar l’estat han centrat l’acte celebrat a l’Escorxador

Els reptes del nou govern de coalició i la importància de la política local han centrat l’assemblea oberta de Vilafranca en Comú i Sumar a l’Escorxador.

Sota el lema «Fes que el teu vot multipliqui», Vilafranca en Comú i Sumar han organitzat a l’Escorxador una assemblea oberta per conèixer l’acord governamental amb el PSOE i com la política local pot incidir en el govern de coalició.

Durant l’acte, s’ha explicat, principalment, quin és el rumb del nou executiu, els seus principals reptes i com es pot intervenir a nivell local per tirar endavant noves mesures progressistes. Segons David Espínola, membre de Vilafranca en Comú i assessor de Sumar al Congrés dels Diputats, el poder local pot condicionar les accions nacionals i transformar, alhora, els Ajuntaments.

A més d’Espínola, l’assemblea també ha comptat amb la presència de la regidora a l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Romagosa, i els diputats al Parlament, Enric Bàrcena i Susanna Segovia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: