Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 220 patinadors s’han donat cita al 15è Trofeu del Vi

Del 8 al 10 de desembre, la Poliesportiva de Vilafranca ha acollit una nova edició d’aquest trofeu de patinatge artístic, organitzat pel CP Sant Ramon.

La Secció de Patinatge del Club Patí Sant Ramon ha organitzat la quinzena edició del Trofeu del Vi a la Poliesportiva de Vilafranca. Tot un clàssic d’aquestes dates properes a Nadal i al final de la temporada. Més de 220 esportistes, de 22 clubs catalans, van prendre part al llarg dels tres dies que durava l’esdeveniment: des de divendres a la tarda fins diumenge al migdia.

Pels patinadors i patinadores de la casa, el Trofeu del Vi és un dels esdeveniments de l’any, una cita marcada en vermell al calendari. Durant l’últim mes han treballat de valent per arribar en plena forma.

Des del club comenten que a nivell competitiu ha estat un gran any, que tot just ara es tanca amb el quinzè Trofeu del Vi. El millor colofó a una temporada positiva. I si el 2023 ha estat bo, esperen que el 2024 sigui encara millor.

Aquest 2023, el Trofeu del Vi s’incorporava dins del calendari de competicions puntuables pel rànquing de la Federació Catalana de Patinatge. I a banda de la vessant esportiva, també destaca la solidaria: la secció de Patinatge del Sant Ramon sortejava quatre grans paneres i part dels beneficis de la venda de tires han anat a parar a la Marató de TV3, centrada enguany en la investigació per la salut sexual i reproductiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: