Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ballarica va al mercat, un joc per fomentar la compra de proximitat i la reducció de residus

La Ballarica va al mercat, un joc per fomentar la compra de proximitat i la reducció de residus

Ja està disponible La Ballarica va al Mercat, un nou joc familiar al Mercat dels Dissabtes per fomentar la compra de producte de proximitat i fer menys residus.

Des d’aquest dissabte, ja està disponible el joc La Ballarica va al Mercat, una nova proposta de turisme familiar al Mercat dels Dissabtes. Es pot demanar a l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès, ubicada al c/ Hermenegild Clascar, 2.

Es tracta d’una adaptació del tradicional joc de l’Oca, que convida a passejar pel Mercat dels Dissabtes, i a conèixer aquest mercat gairebé mil·lenari, proposant un seguit de reptes per descobrir-hi alguns elements patrimonials. Alhora dona a conèixer els productes de proximitat que es poden trobar al mercat i dona idees per comprar-hi fent el mínim de residus.

És un recurs elaborat des de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Aquesta nova proposta, que s’enceta coincidint amb la Fira del Gall, estarà disponible de manera gratuïta i permanent a l’Oficina de Turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: