Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts demana obrir 7.500m2 sobre la via del tren per convertir-ho en un aparcament

Asseguren que en poden sortir fins a 400 places d’aparcament.

El portaveu de Junts Vilafranca, Aureli Ruiz, acompanyat dels regidors Manel Montfort, Xell Montserrat i Olga Cuesta, ha recordat els greus problemes d’aparcament té Vilafranca i que acaben generant també problemes de mobilitat. Per això proposen una actuació que podria ser immediata com és aprofitar la part de la cobertura de les vies que encara no està urbanitzada al carrer del Comerç i al voltant de l’estació. Asseguren que en poden sortir fins a 400 places d’aparcament. Joan Manel Montfort apunta que no s’entén que el govern actual encara no ho hagi fet, si al més d’abril ja ho havien plantejat.

Aquest aparcament seria el segon més gran de Vilafranca, tenint en compte que el de la Plaça del Penedès és de 600 places. A més cal destacar també la seva ubicació just al costat de l’estació de tren i molt a prop de l’estació d’autobusos. Per la seva banda Aureli Ruiz també assenyala que fins d’aquí a cinc anys no està previst que es pugui recepcionar definitivament aquesta zona, així que es podria aprofitar aquest aparcament durant tot aquest temps.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: