Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junteu-vos! L’escola d’Hivern de La Gueralda fa un anàlisi crític de l’extrema dreta

Enguany el Casal Popular La Gueralda aposta per incrementar les activitats culturals en sinèrgia amb altres entitats de la vila.

Casal Popular de Vilafranca organitza altre cop Junteu-vos!, l’Escola d’Hivern de La Gueralda. Aquesta segona edició, que tindrà lloc els propers 23, 24 i 25 de febrer de 2024, girarà entorn el tema «L’extrema dreta: anàlisi crític i resistència popular» i comptarà amb un ampli ventall de ponències i taules rodones, així com d’altres propostes culturals com ara cinefòrums i exposicions.

La primera edició d’aquestes jornades ja va aplegar aquest 2023 més de 200 persones a cavall del Casal Popular i el Vinseum, institució amb la qual es repeteix la col·laboració, però sumant esforços amb altres entitats o col·lectius com el Cineclub Vilafranca, l’Institut d’Estudis Penedesencs, Òmnium Cultural Alt Penedès o el Centre de Documentació de l’Esquerra Independentista per ampliar l’oferta cultural.

La presentació del cartell ha anat precedida d’una conversa entre la comunicadora Clàudia Climent i Dídac Gallego, militant històric de moviments socials al Penedès i també soci de La Gueralda, sobre la lluita antifranquista i les transformacions socials a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: