Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Genís Cargol dona el primer regal de Nadal pel FC Vilafranca, en forma de tres punts

El Vilafranca suma tres punts importants per obrir un marge de quatre punts sobre el descens. La Tercera RFEF s’atura amb motiu del pont i el Vilafranca tanca l’any el dia 17 a l’Hospitalet.

Només queda una jornada per tancar el 2023, però el que és segur és que el Vilafranca acabarà l’any fora del descens. Els de Santi Triguero superaven aquest diumenge el Castelldefels per 1-0, amb un solitari gol de Genís Cargol, quer servia per batre un rival directe, que arribava penúltim, a un punt dels penedesencs. Aquest triomf situa l’equip 4 punts per sobre del descens.

En un dels partits més complets del Vilafranca aquesta temporada, aquest cop sí, hi va haver premi. Després d’una primera part sense gols, al minut 60 arribava l’1-0. Genís Cargol anotava el seu primer gol de la temporada per avançar l’equip i deixar els tres punts a casa.

En l’última mitja hora, un bon grapat d’ocasions pel Vilafranca, que no va poder ampliar la renda, tot i quedar-se ben a proper de fer el segon, al 95. Poc abans el Castelldefels, fregava l’empat. La única nota negativa, la lesió de Toni Cunill, lesionat al genoll al temps afegit.

Ara la lliga s’atura una setmana, i en la represa, el 17 de desembre, el Vilafranca visitarà l’actual segon classificat, l’Hospitalet. Serà l’últim partit del 2023. Tenint en compte els 4 punts d’avantatge sobre el descens, l’equip assegura passar el Nadal fora de les tres últimes posicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: