Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació en el sorteig de la primera edició de la Fira de la Poma de Pontons

Maria Cinta Roselló i Xavier Lacruz, de Vilanova i Sant Martí Sarroca, han sigut els premiats d’un sorteig amb més de 1000 participants.

El Consell Comarcal va donar a conèixer el dimecres 20 de desembre els dos guanyadors d’un sorteig emmarcat en la Fira de la Poma de Pontons, celebrada el passat 26 de novembre.

Els premiats, Maria Cinta Roselló, de Vilanova; i Xavier Lacruz, de Sant Martí Sarroca, es van endur dos lots de productes locals i dos àpats en parella en el restaurant El Papà i el Centre Social de Pontons.

Previ al sorteig, l’alcalde del municipi penedesenc, Josep Tutusaus, va aprofitar per recordar l’èxit de la primera edició de la Fira de la Poma de Pontons, tant pel nombre de persones, amb 1000 participants en el sorteig, com per la gran col·laboració entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de Pontons i els diferents consistoris per continuar promocionant l’economia i el turisme de l’Alt Penedès.

El resultat final del sorteig s’ha fet en el marc d’una roda de premsa, on també s’ha presentat el Calendari 2024 de Productes de la Terra, on figura la poma de Pontons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: