Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han celebrat l’assemblea anual

Tamara Gonzalez com a cap de colla i Gerard Ametllé com a president continuen liderant la colla dels Xicots de Vilafranca .

Aquest passat divendres els Xicots van celebrar l’assemblea anual a la seva seu a Cal Noi-Noi. L’assemblea és va iniciar amb la valoració tècnica i social de la temporada 2023, fent una valoració positiva de tots els objectius marcats a principis d’any. La junta actual va presentar el balanç de comptes que va ser aprovat pels socis i sòcies de la colla.
En acabar i tal com marquen els estatuts, és va presentar un nou projecte per les temporades 2024/2025. Continuaran liderant com a cap de colla Tamara Gonzalez i com a sots cap de colla Mireia Mata i pel que fa la part social en Gerard Ametllé com a president i amb la incorporació del Marc Alvares com a Vicepresident de l’entitat. La part tècnica té com a objectiu seguir potenciant els i les joves de la colla i treballar activament en generar recursos a nivell de tronc, canalla i pinya per ampliar la seva gamma de castells i reafirmar-se en els castells de 8 per poder-los portar a plaça el més aviat possible.
De la part social, els objectius principals passaran per fer créixer la marca Xicots de Vilafranca i ampliar el nombre de camises i la visibilitat de la colla dins i fora de la comarca. El nou projecte va ser escollit per unanimitat dels socis i sòcies presents a l’assemblea anual.
Un equip renovat, amb un total de 47 persones entre caps d’àrea i col·laboradors. Els assaigs de canalla i joves s’iniciaran el proper 19 de Gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: