Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El teatre de l’Ateneu, via pública i l’habitatge principals reptes a Sant Sadurní per el 2024

L’alcalde Pere Vernet, d’ERC i la primera tinent d’alcalde Arantza Molina, de Sant Sadurní En Comú Podem, han fet balanç dels primers mesos de govern i dels principals reptes per el 2024.

Aquesta setmana el govern de Sant Sadurní ha celebrat la trobada de final d’any amb els mitjans de comunicació comarcals al Cava Centre; l’alcalde, Pere Vernet i la primera tinent d’alcalde i sòcia de govern, Arantza Molina, han repassat les principals inversions i actuacions en curs d’aquest 2023 i han explicat els principals reptes i projectes de cara al proper exercici.

L’Alcalde començava repassant els tres grans projectes en curs d’aquest 2023, com són la remodelació de les instal·lacions esportives de l’Ateneu, que amb un pressupost de tres-cents mil euros estan a punt de finalitzar la fase d’arranjament de la pista exterior, així com l’eixamplament del carrer Josep Rovira i l’embelliment de diversos espais del voltant. Un altre gran projecte és la remodelació de la Casa dels Avis, per tal d’actualitzar l’equipament; i finalment les obres del camp de futbol.

A banda, Pere Vernet comentava alguns dels projectes destacats per el 2024, i en aquest sentit començava per el Teatre de l’Ateneu, que ha de ser un teatre per Sant Sadurní.

La segona prioritat és la via pública, on Vernet explicava que fa anys que no es fan i inversions. Com a una de les zones on caldria intervenir més seia l’eixample de la capital del Cava.

També l’habitatge serà una de les prioritats de cara al 2024, i en aquest sentit Pere Vernet apuntava l’acord amb Incasol per a la construcció de 36 habitatges de protecció oficial a la zona de l’Avinguda Francesc Macià; però també un conveni amb una cooperativa per fer-ne 36 més destinats a lloguer social.

Pere Vernet i Arantza Molina destacaven també que caldrà treballar sobre temes com sequera i canvi climàtic, i en apuntaven la voluntat de fer de Can Mas de la Riera el pulmó verd de Sant Sadurní.

ERC i Sant Sadurní en Comú formen govern des de fa mig any, després de les darreres eleccions municipals. Ambdós feien balanç d’aquests primers mesos de mandat, que reconeixien complicats atès que governen en minoria. El primer pas serà aprovar el pressupost municipal en el ple de gener, i Pere Vernet feia una crida a la resta de grups municipals per mirar d’arribar a acords en benefici dels veïns de Sant Sadurní més enllà dels diferents interessos partidistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: