Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí buscarà conservar el liderat en el dur desplaçament a Vic

El Patí intentarà conservar el liderat que va assolir la setmana passada guanyant el Tordera i aprofitant l’ensopegada del Cerdanyola al Vendrell.

El Patí Vilafranca ha viscut una setmana instal·lat a la primera posició del grup Nord de l’OKLliga Plata. Des del vestidor treuen ferro a aquesta situació classificatòria, destacant que la lliga és llarga i que fins l’abril, poden passar moltes coses. Però la realitat és que l’objectiu del Vilafranca, aquest curs, és ocupar una de les dues primeres posicions i lluitar pel liderat jornada rere jornada.

Després del triomf de la setmana passada a Tordera, els ànims i les sensacions són ben diferents. Va ser, probablement, el millor partit del que portem de temporada, i ara l’equip tornarà a jugar fora per segona setmana consecutiva. Aquest dissabte, a les 19:30h, l’equip visitarà una pista històrica com la del Vic.

Davant seu, el líder de l’OKLliga Plata Nord tindrà una de les sortides més complicades de la temporada, contra un equip molt jove, amb una mitjana d’edat de 22 anys. El Vic, a més arriba com a tercer classificat, amb 11 punts, a quatre del Cerdanyola, i a cinc del Vilafranca, líder amb 16.

El Vilafranca, únic equip que encara no coneix la derrota, s’enfronta a un Vic que va sumar la primera dissabte passat. L’equip queia per 3-2 a la pista del Dominicos. El vigatans arribaven al final del partit perdent per
3-0, i maquillaven el resultat amb dos gols en l’últim minut.

Però malgrat això, no serà fàcil davant un Vic que, per exemple, fa dues setmanes, golejava el Tordera per 8-3.

El Vilafranca buscarà sumar de tres, per mantenir-se líder, i també per mirar d’allargar aquesta ratxa d’imbatibilitat. D’aqui a final d’any, només tres partits per davant, en què destaca sobretot el duel a la pista del Cerdanyola el 16 de desembre, partit amb el qual es tancarà el 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: