Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Municipal s’omple de gom a gom per la presentació dels 53 equips de l’Atlètic Vilafranca

Un any més, l’Atlètic ha celebrat l’acte de presentació dels seus equips, amb més de 700 jugadors i jugadores. per la temporada 2023/24.

Més de 700 jugadors i jugadores, dels 53 equips de l’Atlètic Vilafranca, gaudien del seu gran dia aquest passat diumenge, durant un multitudinari acte de presentació que ja és un clàssic.

Davant una graderia del Camp Municipal plena, com poques vegades durant la temporada, tots els integrants de l’entitat tenien el seu petit moment de glòria durant la desfilada fins el centre del camp. Llums de colors i fum, amb una posada en escena com si es presentés el gran fitxatge del segle. La família de l’Atlètic es va presentar en societat per aquesta temporada 23/24. Una família que enguany ha crescut.

En els últims temps, el club incideix molt en crear un fort sentiment de pertinença per part de jugadors i famílies. Des de fa un parell de temporades, la presentació dels equips és el gran acte de club, i la escenificació d’aquest diumenge ho deixa ben clar.

Una de les grans novetats del club aquesta temporada és la recuperació del seu equip sènior femení, que l’any passat va desaparèixer, amb gran part de les jugadores recalant a La Granada, on encara es mantenen. Des de l’estiu, el sènior femení de l’Atlètic competeix a la Segona Divisió catalana, en un grup amb dos penedesencs més: l’Avinyonet i el Subirats. L’objectiu és establir l’equip com una referència a nivell comarcal i, qui sap, si a nivell català, equiparant-se amb el masculí, que el curs passat assolia l’ascens a Primera Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: