Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de Suport a Adrián Sas celebra un acte antifeixista unitari

El grup demana recolzament als 4 penedesencs que dimecres han de declarar als jutjats.

Aquest diumenge l’auditori del Vinseum acollia un acte sota el lema ‘Contra la repressió feixista, resistir és vèncer’ promogut per la plataforma Grup de Suport a Adrián Sas i la Plataforma Antifeixista de Barcelona. Des de fa 5 anys, cada any, coincidint amb les dates de la detenció d’Adrián Sas s’organitza un acte similar. Aquest any, però, ha coincidit també amb la declaració que hauran de fer als jutjats 4 persones del Penedès acusades per Vox, per uns aldarulls el mes d’abil passat, en la precampanya electoral a Vilafranca. El perill és que els acusin de delicte d’odi.

Sas va explicar la importància d’unificar les lluites antirepressives. També van participar a l’acte l’advocat Juan Manuel Olarieta, Òscar Campos, de la campanya contra la infiltració policial a Girona, presalitats de l’Operació Judas i el represaliat antifeixista del Penedès, Nil Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: