Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, obligat a guanyar el Castelldefels

Obligat a guanyar, si vol viure una setmana tranquila. El Castelldefels és penúltim classificat, i el Vilafranca es troba només un punt per sobre del descens.

El FC Vilafranca rep la visita del Castelldefels aquest diumenge a les 12h del migdia, partit que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca. Partit de la jornada 13 de Tercera Federació, en què els de Santi Triguero s’enfronten a l’actual penúltim classificat. Els penedesencs, quarts per la cua, amb 11 punts, només avantatgen en un al seu rival del cap de setmana.

Guanyar és un imperatiu. L’equip encadena tres partits sense guanyar, però els últims resultats a casa criden a l’optimisme. De moment són sis partits al Municipal, on l’equip ha aconseguit 2 victòries, dos empats i dues derrotes, havent deixat la porteria a zero en quatre ocasions. De fet, en els últims tres partits a casa, no ha encaixat ni contra la Montañesa, ni la Pobla ni San Cristóbal.

També el que cal és millorar de cara a porteria. El Vilafranca és l’equip menys golejador de la categoria: només ha anotat 5 gols en 12 partits, una estadística que explica bona part dels resultats d’aquesta temporada. Les errades de concentració s’estan pagant cares aquesta temporada, especialment com a visitants, i, per tant, els partits a casa es presenten de moment com un petit salvavides, que aquesta jornada el Vilafranca ha d’aprofitar.

El seu rival, el Castelldefels només ha guanyat dos partits aquesta temporada, i acumula una ratxa de dues derrotes seguides. La darrera va arribar diumenge passat, a casa, contra l’Escala, per 1-2.

El Vilafranca, a per la quarta victòria de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: