Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova un pressupost a l’alça focalitzat en els serveis a persones i ajuntaments

El pressupost pel 2024 és de 14 milions d’euros, 2 milions més que l’any 2023.

El pressupost del Consell Comarcal és majoritàriament finalista perquè els ingressos provenen bàsicament de les subvencions d’altres administracions, la delegació de competències i els convenis de prestació de serveis i de gestió que l’ens signa amb els ajuntaments de l’Alt Penedès.

El president, Xavier Lluch, destaca que l’augment del pressupost implica un reforç en dues línies principals d’acció: els serveis a les persones i els serveis als ajuntaments.

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, format per Impulsem Junts i PSC, les abstencions d’ERC i el PP, i el vot en contra de la CUP.

Durant el ple, el darrer del 2023, es van aprovar per unanimitat dues mocions encapçalades per l’equip de govern sobre el finançament dels ens locals i per a reclamar la suspensió de les regles fiscals per a l’any 2024. D’altra banda, arran d’una moció presentada per la CUP, tots els grups van acordar donar suport a un text del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que condemna «tota la violència infringida contra la població civil» en el conflicte a Gaza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: