Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cris Juanico i l’OMAC juvenil s’estrenen a l’Auditori Maria Rosa Juncosa aquest divendres

Cris Juanico i l’OMAC juvenil s’estrenen a l’Auditori Maria Rosa Juncosa aquest divendres

El cantat menorquí arriba divendres a l’Auditori amb l’acompanyament de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya Juvenil, per presentar ‘Altament sensible’

Aquest divendres a les 8 del vespre a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca es presenta ‘Altament sensible’, el nou projecte artístic del cantant, músic i compositor menorquí Cris Juanico, que compta amb l’OMAC – Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya Juvenil.

La proposta combina algunes de les melodies més emblemàtiques de la trajectòria musical de l’artista menorquí, des del seu pas per la banda ‘Ja t’ho diré’, fins a l’actualitat, en la seva carrera en solitari, amb els colors, els matisos i la sensibilitat que aporten els instruments d’una orquestra.

Sota la direcció de Bernat Giribet, l’orquestra està integrada per més d’una vintena de joves intèrprets i té com a característica principal la seva especial sonoritat, ja que combina instruments d’arrel amb els instruments clàssics.

Fotografia d’Arianna Guardiola

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: