Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 investigats en infraccions en la conducció

La Policia Local de Vilafranca ha fet 4 investigats més aquest cap de setmana per conduir vehicles havent consumit alcohol, amb pèrdua dels punts o amb permís suspès per ordre judicial.

El primer cas es va produir divendres, a la 1 de la matinada, en un dels controls de drogoalcoholèmia que la policia fa habitualment per tota la població. En aquest cas va ser a l’avinguda de Tarragona amb el c/ Francesc Macià. Es va denunciar un individu per conduir amb pèrdua de vigència del carnet per punts.

Dissabte cap a les 19.30h i també a l’avinguda de Tarragona, la Policia va detectar un altre individu que conduïa amb una taxa d’alcoholèmia d’1,03 ml/l. L’home va quedar com investigat per un delicte contra la seguretat viària. Diumenge a les 7 del matí la Policia Local va intervenir al c/ Espirall quan un individu s’havia adormit al volant al mig d’un carril de circulació. A l’home se li va practicar la prova d’alcoholèmia donant un resultat de 0,91 ml/l, motiu pel qual va quedar investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Finalment, també diumenge i a les 15.45h en un control policial a l’avinguda de Catalunya, la Policia Local va interceptar un individu que conduïa amb el permís de suspès per ordre judicial. L’individu també va resultar investigat.

En tots els casos els vehicles van quedar immobilitzats o dipositats a les dependències policials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: