Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Victòria de prestigi per un Casal que continua al capdavant el grup 5 de Segona Catalana

Els vilafranquins superaven l’ASME en la setena victòria de la temporada, i es mantenen primers, seguits del Gelida. El Casal encara els dos últims partits de l’any.

Segueix la ratxa del Casal. Els vilafranquins aconseguien aquest diumenge una nova victòria, la cinquena consecutiva, superant l’ASME per 82 a 73. Triomf treballat dels casalistes, especialment amb el segon i tercer quart, en què van aconseguir deixar el rival per sota dels 20 punts en els dos parcials, i alhora mantenint un gran ritme anotador.

Després del 22-22 del primer quart, va venir un segon amb alternances: del 24 a 31, es passava al 39 a 31, marxant al descans guanyant per 45 a 38.

L’encert en atac es va mantenir en el tercer quart, i l’equip va apretar en defensa, aconseguint obrir un marge per sobre de la barrera dels 10 punts. A partir d’aqui mai més es va tornar a patir per sumar el setè triomf de la temporada, tancant el partit amb 82 a 73.

Bona part d’aquesta victòria va ser gràcies a l’encert ofensiu de l’equip. Molts punts repartits entre moltes mans, van fer possible un triomf coral, amb tots endollats. 19 de Lluís Rosell, 15 de Florentín, 12 d’Arnau Nieto i 10 per Besolí i Luna. Cinc homes per sobre dels 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: