Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Patí imbatut visita un Vendrell amb trajectòria irregular, en el primer derbi de la lliga

El Patí és líder del grup nord de l’OKLliga Plata, i buscarà la quarta victòria del curs a la pista del Vendrell.

El primer derbi d’aquesta temporada a l’OKLliga Plata no s’ha fet esperar massa. Aquest dissabte, a la quarta jornada, Vendrell i Vilafranca es veuen les cares en un atractiu partit entre dos conjunts amb dinàmiques diferents. El Patí, líder, imbatut, ve de sumar el tercer triomf en tres partits, superant amb comoditat el Sant Feliu en un partit rodó.

Per la seva banda el Vendrell arriba al partit amb una ratxa irregular. Els del Baix Penedès només han aconseguit una victòria en tres partits, i en l’últim compromís de lliga queien a la pista del Tordera per un contundent 6-2. Malgrat això, tot i que pugui sonar a tòpic, un derbi sempre és un derbi.

Contra el Vendrell, actual novè classificat, el Patí intentarà conservar la primera posició i sumar el segon triomf de la temporada com a visitant. Cada partit és una final.

El passat mes de setembre tots dos equips es veien les cares en la segona jornada de la Lliga Catalana Plata. Un duel super competit que es va acabar emportant el quadre altpenedesenc, per un ajustat 2-3.

Aquest dissabte, a les 19h, prohibit fer plans: Vendrell i Vilafranca s’enfronten en un derbi que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: