Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium i l’IEP organitzen un cicle dedicat a Salvador Seguí en el centenari del seu assassinat

Òmnium i l’IEP organitzen un cicle dedicat a Salvador Seguí en el centenari del seu assassinat

Les dues sessions previstes, organitzades per Òmnium Alt Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs, es faran els dimecres 15 i 22 de novembre al Vinseum.

Les dues entitats culturals organitzen, amb la col·laboració del Vinseum, un cicle de dues jornades dedicades a la memòria del líder anarcosindicalista Salvador Seguí, el Noi del Sucre. Aquest cicle tindrà lloc el dimecres 15 i el dimecres 22 de novembre a les 7 de la tarda a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca.

Durant la primera jornada, tindrà lloc la conferència ‘Salvador Seguí, el Noi del Sucre’, a càrrec dels historiadors Ramon Arnabat i Soledad Bengoechea en què se situarà històricament la figura de Seguí, el context de conflictivitat social en què es va produir el seu assassinat i la seva importància com a líder del moviment obrer de principis de segle XX.

La segona sessió del cicle consistirà en la projecció del documental sobre el líder sindical ‘Salvador Seguí, història d’un anarcosindicalista’ i comptarà amb la presència del director, Gonzalo Mateos

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: