Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca torna a engegar un seguit d’activitats físics per a la gent gran

La sala gran de l’Escorxador ha acollit la presentació del seguit de programes que s’han preparat des de diferents àrees de l’Ajuntament adreçats a la gent gran de la vila.

Entre les propostes les que s’organitzen des d’Esports i Drets Socials, i que conjuntament amb la Diputació, consisteixen en unes caminades tant per els entorns de Vilafranca com per diferents municipis catalans.

El regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, destacava el fet que un dels objectius és ajudar a envellir amb dignitat fent activitat física, però també mental. Una activitat, concretament la de les caminades, que faciliten també la socialització i coneixença entre els participants.

Als assistents a la presentació se’ls va lliurar també una bossa amb, entre altres coses, una samarreta de color blau que servirà per identificar-los quan com a representants de Vilafranca quan participin en les caminades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: