Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts Alt Penedès reclama que l’acord d’investidura entre ERC i PSOE inclogui també la R4

Des de Junts Alt Penedès es considera que caldria incloure la R4 en aquest acord de traspàs de rodalies a la Generalitat, ja que aquesta línia afecta molt a la Vegueria Penedès.

Des de les agrupacions de Junts per Catalunya als municipis de l’Alt Penedès per on transcorre la R4, manifesten a través d’un comunicat el seu malestar davant de l’acord recentment assolit entre ERC i PSOE que ha de facilitar la investidura de Pedro Sánchez. Aquest acord fa referència al traspàs de determinats trams de les línies de rodalies R1, R2 i R3 a la Generalitat, però exclou la línia R4.

Des de Junts remarquen que la R4 és vital per al transport de persones a l’ Alt Penedès i, per extensió, a una part significativa de la Vegueria Penedès com és el Baix Penedès. En el comunicat apunten que l’acord signat entre republicans i socialistes representa una oportunitat perduda per abordar la greu problemàtica del transport públic al Penedès, i proporcionar una solució adequada per a les persones que depenen d’aquest servei.

En el comunicat insten també a totes les parts implicades a reconsiderar la seva posició i a incloure la totalitat de les línies de rodalies, afegint la línia R4, en el seu traspàs a la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: