Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC celebra l’impuls de les oficines mòbils bancàries que fa la Generalitat

Un servei que donarà resposta a 15 municipis de la comarca.

A finals del 2024 municipis que no compten amb caixers automàtics tindran unes oficines mòbils per garantir els serveis bancaris dues vegades al mes. Aquesta és una de les accions que el govern de la Generalitat ha iniciat per garantir l’equilibri territorial i afermar els serveis bàsics per la ciutadania.
Aquesta setmana la conselleria d’Economia ha iniciat el projecte per dotar d’oficines mòbils bancaries a 15 municipis de la comarca. Els serveis que s’oferiran en aquestes oficines mòbils van des d’ingressar o retirar efectiu, l’assessorament en relació a productes bancaris, entre d’altres. El que es vol és que sigui una atenció com si fos una oficina fixa.
La diputada Lluïsa Llop afirma que d’aquesta manera es garanteix que els serveis bàsics arribin a tothom per facilitar la vida de la gent.

Jordi Ferrer, regidor de Sant Cugat Sesgarrigues afegeix que aquesta acció garanteix l’arrelament de la població als municipis i afavoreix una millor qualitat de vida, sobretot, per persones vulnerables. Ezequiel Martí, regidor de les Cabanyes es mostra satisfet per un projecte que ha de fer possible que persones grans tinguin uns serveis que no havien d’haver perdut mai. I Pere Civill, de Torrelles de Foix destaca l’aposta del govern de la Generalitat de no deixar a ningú enrere i garantir la igualtat d’oportunitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: