Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En servei un nou tram de 2+1 a l’Eix Diagonal, entre Vilafranca i Cabrera d’Anoia

Ara entra en servei un tram de 16 quilòmetres, entre els termes de La Granada i Cabrera d’Anoia.

El Departament de Territori ha posat en servei un nou tram de 2+1 de la C-15, entre el final de la variant de Vilafrancai Cabrera d’Anoia, el segon que entra en funcionament en el marc de les obres en marxa per a millorar la funcionalitat i la seguretat viària de l’Eix Diagonal entre Vilafranca i Igualada. Aquesta obra és la més important que actualment s’està executant a la xarxa viària de la Generalitat i comportarà una inversió de 81,3 MEUR.
Aquesta intervenció a l’Eix Diagonal, que es divideix per trams, inclou la construcció d’un tercer carril, la instal·lació d’un separador central i el desdoblament d’un tram com a principals millores, per a facilitar els avançaments i la fluïdesa de la circulació i reduir el risc d’accidents frontals. La configuració d’un tram de 2+1 s’insereix en el Pla del Govern per a transformar carreteres convencionals a aquest sistema per a reduir els accidents frontals.
Ara entra en servei un tram de 16 quilòmetres, entre els termes de La Granada i Cabrera d’Anoia, després que l’agost passat va entrar en funcionament el tram corresponent a la variant de Vilafranca. Continuen en execució els treballs en els dos trams que resten, en fase avançada d’execució, i que es posaran en servei abans de finals d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: