Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vòlei Vilafranca segueix intractable

El sènior femení del CV Vilafranca és líder del seu grup de Segona Catalana i compta tots els seus partits per victòries. El darrer triomf va arribar a la pista del Mataró.

El primer equip del CV Vilafranca va guanyar per 1-3 a la pista del CV Mataró, 3r classificat de la taula, en el partit més complicat que ha disputat l’equip vilafranquí des que va iniciar la temporada.

El Mataró va sortir amb la motivació extra de jugar contra el líder. Partint d’un servei agressiu i fortes en defensa, les del Maresme van començar el primer set per davant i no van perdre l’avantatge fins al final d’aquest.

Les de Vilafranca, més agressives en atac al segon set, doblegaven la defensa de les Mataronines, que van continuar plantant cara al segon i tercer set, sense èxit.

Ja a l’últim set, amb el Vilafranca còmode en atac, i trobant els punts febles de la defensa local, el CV Mataró no va aguantar l’embestida final de les penedesenques, que tancaven l’últim set amb un contundent 13-25.

3 punts més, per seguir invictes, i liderar la 2a divisió catalana femenina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: