Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vòlei Vilafranca no falla

El primer equip sènior del club es manté líder imbatut de la Segona Catalana femenina, després de guanyar el cuer Orlandai per 3-0.

El passat diumenge el CV Vilafranca vivia una jornada especial, enmarcant els partits dels seus dos sèniors durant els actes de presentació de tots els equips del club.

El Sénior Femení Verd jugava el primer partit de la segona volta d’aquesta primera fase enfrontant-se a Orlandai, darrer classificat amb només una victòria. Les locals, líders a la classificació amb ple de victories, van sumar 3 punts més en un partit còmode, que no se’ls va complicar en cap moment.

Finalitzat el partit, es duien a terme els actes de presentació, dels 16 equips, i dels 180 jugadors i jugadores del club.

Per la seva banda, el Sènior Femení Negre, amb l’objectiu d’entrar a la fase d’ascens de 4ª divisió catalana, s’enfrontava a l’Elisabeth Salou. Els dos equips arribaven empatats a 15 punts a la classificació, i es disputaven la tercera plaça del grup, a només una victoria d’atrapar el liderat.

Les de Vilafranca, més solides i constants durant tot el partit, es van imposar per el 3 a 1.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: