Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sènior del Volei Vilafranca, un grup d’amigues que vol trencar rècords a Segona Catalana

Les vilafranquines han arribat a l’equador de la primera fase amb ple de victòries, amb una plantilla integrada per amigues de tota la vida que s’han format juntes des de la base.

El passat cap de setmana el CV Vilafranca visitava la pista del Sant Cugat en el darrer partit de la primera volta de la primera fase de Segona Catalana femenina, en un partit entre dos equips que arribaven liderant la classificació conjuntament, amb ple de victòries fins al moment.

Un duel ajustat, que les vilafranquines van acabar de decidir en els dos últims sets, destacant una poderosa Griselda Masdeu al tercer i la col·locadora Gal·la Canals, al quart i definitiu, on va signar el triomf per 1-3.

Una victòria que permet a les de Vilafranca liderar en solitari, la classificació del Grup A de la Segona divisió Catalana, amb un clar avantatge de 10 punts sobre el tercer classificat, que marca el tall per classificar-se per la fase d’ascens a la segona ronda del campionat. L’equip, a més ho ha fet guanyant tots els partits que ha disputat fins ara.

Els entrenaments d’aquest equip són una bona mostra de les ganes de seguir creixent i també de l’amistat que les uneix des de fa anys, amb un grup de jugadores que han coincidit a totes les categories des de la base. Ara enfrontaran un tram decisiu de la temporada.

L’Alba Hervàs, s’estrena com a entrenadora d’aquest equip aquesta temporada, en la seva primera experiència al capdavant d’un sènior. Ex jugadora del club, i excompanya de moltes de les actuals, va tornar a Vilafranca fa dos anys després de militar a altres equips. Després de dirigir l’infantil masculí, a final de la temporada passada, volia fer un pas més, i aquesta va ser l’oportunitat idònia.

TALL 3 ALBA HERVÀS, Entrenadora Sènior Verd CV Vilafranca
02:33:35 – 02:34:02 «El fet… ganes de seguir»

Aquest cap de setmana, contra l’Orlandai, encetaràn la segona volta, per tal de seguir allargant la bona ratxa i mantenir viva l’esperança de fer el salt a Primera Catalana, categoria on milita un altre representant d’aquest esport en auge, com és el Vòlei Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: