Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí s’emporta un sofert triomf contra el Sant Cugat

Arnau Ribas, a 6 minuts pel final, transformava una directa per donar el 3 punts al Patí Vilafranca contra el Sant Cugat.

El retorn del Patí a la Poliesportiva després de l’empat al derbi es va saldar amb triomf per 3-2 davant el Sant Cugat. Els vilafranquins suaven i treballaven de valent per aconseguir la quarta victòria de la temporada i mantenir-se a només dos punts d’un Cerdanyola que no falla i es manté com a líder invicte.

Tot i portar només una victòria la lliga, el jove i dinàmica equip del Sant Cugat va presentar batalla a un Vilafranca que es va avançar al marcador, gràcies a un Marc Gual pel qual els anys no passen, com demostra dia rere dia amb la seva capacitat física i tècnica.

Els visitants aconseguien empatar acte seguit amb un gran gol de Lucas Vicen, que posava l’1-1, quan només havien passat cinc minuts.

I el Patí tornava a agafar la davantera en només dos minuts. Recuperació de Marc Gual a camp propi i Roger Monserrat batia el porter.

Al set de la segona novament empat, amb gol d’Pau Gilabert al qual se li dona especialment la Poliesportiva.

I una mica amb l’aigua al coll, amb un Xus Fernandez esplèndid, amb la desena falta visitant, el Vilafranca trencava la igualada amb una directa executada magistralment per Arnau Ribas, juntament amb el porter, heroi del partit.

Amb aquest triomf el Patí, amb 13, manté la persecució al Cerdanyola líder amb 15 punts. Diumenge a les 12:15h, partit a la pista del Tordera.