Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Patí no falla abans del derbi

Els vilafranquins van superar amb comoditat el Sant Feliu (5-1), en l’últim partit abans del derbi contra el Vendrell.

El Patí Vilafranca suma un nou triomf per 5-1 davant el Sant Feliu i arribarà líder i imbatut al derbi de dissabte contra el Vendrell. Els de Toni Aranda aconseguien la tercera victòria consecutiva en un partit treballat, especialment al primer temps. Va costar obrir la llauna però, a 4 minuts del descans, Marc Palau va obrir el camí cap a la victòria amb un potent llençament per fer l’1-0. I a 40 segons de la mitja part, Sergi Torné transformava un penal, i feia pujar el 2-0.

Al segon temps l’equip va seguir amb el mateix guió, bolcat cap a la porteria rival. Al 4 de la segona, nou penal, i nou gol de Sergi Torné.

Joan Vázquez tancava la golejada amb dos gols més a 3 minuts pel final. El cinquè, amb una bonica mitja volta.

I al final, Ramon Carner feia el gol de l’honor pel Sant Feliu, a bola aturada.

El Patí és colíder amb el Cerdanyola, tots dos amb 9 punts. Dissabte, a les 19h, derbi a la pista del Vendrell, en la quarta jornada de competició.