Dissabte, 27 de juliol de 2024

El Patí es manté líder de Segona Catalana, superant amb nota un exigent duel contra el Manresa

L’equip continua imbatut al capdavant de la classificació de la Segona Femenina. Aquest dissabte, les d’Enric Batlle sumaven el novè triomf de la temporada contra el segon classificat.

9a victòria de la temporada pel Patí Vilafranca femení en el partit més exigent fins el moment. L’equip allarga el ple de victòries després de superar el Manresa per 5-3, i es manté en la primera posició.

Les vilafranquines havien de sobreposar-se a un soprenent gol inicial de les visitants, que s’avançaven als 15 segons amb gol de Queralt del Águila.

En els primers compassos el Patí va haver de treballar de valent per, com a mínim empatar. La portera del Manresa, Mònica Ferrer, va completar un partit soberbi. Però les d’Enric Batlle van aconseguir finalment capgirar la truita. Dos gols pràcticament consecutius de Paola Pascual situaven el 2-1 al minut 13. I a 9 pel descans, l’ex del Fraga i Vilanova, Paula García, en el seu segon partit amb el Vilafranca, feia el 3-1.

Al 8 de la segona la capitana Abril Batlle feia el 4-1, i un minut després arribava el 4-2 visitant.

Al 15, Paula García feia el seu segon, i cinquè vilafranquí, i a 42 segons pel final, Miriam Rodriguez anotava el 5-3, però els 3 punts es quedaven a casa.

El Patí no afluixa, mentre segueix treballant en l’objectiu de pujar a Primera Catalana.