Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca commemora el centenari del circuit amb un cap de setmana d’activitat

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca, de Santa Margarida i els Monjos i de Castellví de la Marca, els municipis per on passava el circuit.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la commemoració el centenari del Circuit de Vilafranca amb diferents activitats culturals i enoturístiques i d’altres relacionades amb el món del vehicles antics o d’època.

Dissabte a la tarda es feia una exposició de vehicles antics a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca amb la participació del Clàssic Motor Club del Bages. Antoni Tachó és el president de l’entitat.

Tachó parlava de la quinzena de vehicles clàssics que s’hi podien veure.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, i la regidora de Turisme, Gemma Romeu. Romero destacava la importància que va tenir el circuit en el seu moment.

Per la seva part, la regidora apuntava que activitats com aquesta al voltant del centenari del circuit contribueixen a dinamitzar Vilafranca.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca, de Santa Margarida i els Monjos i de Castellví de la Marca, els municipis per on passava el circuit. I, a banda de les propostes del dissabte, diumenge es van fer dues voltes al circuit amb sortida des de l’Avinguda Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: