Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC destaca la voluntat de diàleg del govern, però troba a faltar un projecte de ciutat

El grup municipal Vilafranca en Comú ha exposat la seva valoració dels primers 100 dies del nou govern a la capital de l’Alt Penedès, i lamenta manca de projecte a llarg termini

Els comuns valoren la voluntat de diàleg dels socialistes, que s’han reunit amb tota la resta de grups municipals, però lamenten que no hi veuen un projecte de ciutat a llarg termini.

Insisteixen els comuns que cal un govern en majoria que faciliti poder tirar endavant projectes per Vilafranca amb un ampli suport.

Montse Romagosa, regidor de VeC, explicava que ja han fet entrega a l’equip de govern de la seva proposta per aquest mandat, que gira al voltant de quatre eixos. Transició energètica i mobilitat sostenible, millora i ampliació dels equipaments públics, millora del benestar de les persones i els animals i urbanisme centrat en les persones. A més, també han presentat les mesures que portaran al ple municipal d’aquest octubre sobre les ordenances fiscals i on demanen avançar cap a una fiscalitat més verda, equitativa i sostenible i amb perspectiva de gènere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: