Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí i Palafrugell es retroben aquest dissabte dos anys després del nefast playoff d’ascens

Fa dos anys, el Patí es quedava a les portes de l’OKLliga, en caure al playoff d’ascens contra el Palafrugell, Ara, els dos juguen a Plata, i dissabte buscaran un lloc a la final de Lliga Catalana.

El 13 de juny de 2021, fa dos anys i quatre mesos, va tenir lloc l’últim precedent entre Vilafranca i Palafrugell. Va ser en el partit de tornada de l’eliminatòria en què els penedesencs es jugaven l’ascens a l’OKLliga, i els baixempordanesos no baixar. Qualsevol seguidor del Patí recorda que aquell partit va ser una de les tardes més dures per l’equip, que després de perdre per 5-3 a l’anada, empatava a 3-3 a la tornada, condemnat a seguir un any més a la Plata.

Des d’aleshores ha plogut molt, i ara tots dos competeixen a l’OKLliga Plata: el Vilafranca al grup nord, i el Palafrugell al sud. I abans de debutar a la lliga d’aqui dues setmanes, aquest cap de setmana intentaran sumar un títol a les seves vitrines. Dissabte a les 20h, es veuran les cares a la semifinal de la Lliga Catalana Plata, en una final a 4 que es disputarà a Sant Jordi Desvalls.

Tots dos arriben a la cita amb una trajectòria immaculada, havent guanyat els tres partits de la fase de grups. Pels de Toni Aranda, solvent triomf contra el Sant Feliu en el partit més còmode fins la data. També guanyaven a la segona jornada, en el derbi intercomarcal contra el Vendrell, partit molt disputat, igual que el darrer, contra el SHUM, en què l’equip va haver de sobreposar-se a un marcador advers en dues ocasions. Un dels homes clau en aquest partit va ser Sergi Torné, autor de dos gols, destapant-se amb la seva millor actuació del que portem de pretemporada.

Per la seva banda el Palafrugell es presenta com un equip molt perillós, candidat a l’ascens a l’OKLliga. És el conjunt més golejador de la lliga catalana, amb 17 gols en 3 partits, i a les seves files compta amb homes experimentats a l’elit d’hoquei patins com Marc Figa, Felipe Castro o Gerard Pujol.

Dissabte a les 20h serà l’esperada semifinal, que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca. Si el Patí guanya, la final es podrà seguir també per Ràdio Vilafranca, diumenge a les 12:30h, contra el guanyador de la semifinal entre Vic i Taradell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: