Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts insisteix en reduir els increments previstos en el preu de l’aigua a Vilafranca

El portaveu del grup municipal de Junts per Vilafranca, Aureli Ruiz, ha anunciat que presentaran al.legacions en el període d’exposició pública a les ordenances fiscals i també a la de l’aigua.

En aquesta segona expliquen que l’aprovació inicial proposa un increment del 15% del preu per als clients amb aforament. Junts calcula que són unes 1.000 famílies de Vilafranca. Ruiz explica que en la seva majoria són famílies amb rendes baixes o persones grans que viuen soles, i que tenen dificultats per fer front a la inversió necessària per passara comptadors. Per això proposen pujar el preu un 3’5% com la resta d’ordenances fiscals.
El portaveu de Junts considera que l’empresa municipal d’aigües pot assumir un cert risc en el pressupost del 2024, perquè té unes reserves de més de 6M€. També considera que la seva postura és la més social i es mostra sorprès que cap altre grup municipal els donés suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: