Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presentarà aquest dijous una moció al Parlament de rebuig a la MAT

També s’impulsarà que tots els ajuntaments de la comarca aprovin, un cop més, mocions de rebuig a la línia de molta alta tensió

ERC no enten perquè a l’agost el Ministeri de Transició Ecològica ha aprovat l’avaluació ambiental del projecte de la MAT Valmuel-Begues que passa pel Penedès, ho considera una deslleialtat amb els informes desfavorables del Govern de la Generalitat i per això presentarà aquest dijous, durant el debat monogràfic d’energia que se celebrarà al Parlament, una moció per demanar avançar cap un model energètic de proximitat.

A més de presentar la moció, ERC, conjuntament amb Comuns i la CUP, han demanat la compareixença en seu parlamentària del president de Forestalia, Fernando Samper i també dels assessors externs de l’empresa i exconsellers de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig i Josep Grau. També s’impulsarà que tots els ajuntaments de la comarca aprovin, un cop més, mocions de rebuig a la línia de molta alta tensió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: